Waarom zou u uw ondernemersplan laten schrijven door een externe partij?

Uit onze ervaring blijkt dat veel ondernemers de plannen goed in hun hoofd hebben en kunnen vertellen, maar dat ze moeite hebben dit gestructureerd op papier te krijgen. Dit is ook logisch als u nagaat dat de gemiddelde ondernemer misschien maximaal drie keer in zijn/haar leven een ondernemersplan schrijft. Een goed onderbouwd ondernemingsplan maken vereist de nodige kennis, kunde en ervaring. Het is daarnaast een tijdsintensief proces. Door het laten schrijven van uw businessplan uit te besteden aan experts bent u in staat om uw tijd te besteden aan de daadwerkelijke start van uw onderneming of het inzetten van een koerswijziging of uitbreiding.

Een professioneel ondernemersplan speelt een steeds belangrijkere rol bij een financieringsaanvraag

Credo merkt dat banken de laatste jaren kritischer en voorzichtiger zijn geworden bij het verstrekken van leningen. Dat banken minder krediet verstrekken ligt echter niet alleen aan de banken, maar ook aan de ondernemers zelf. Uit ervaring weet Credo dat meer dan de helft van de kredietaanvragen namelijk niet aan de eisen voldoet. Een sterk bedrijfsplan begint een steeds belangrijkere rol te spelen in het proces om een financiering te verkrijgen. Wij ontvangen regelmatig complimenten van banken en andere instanties over onze ondernemingsplannen. Dit bereiken wij door een concrete schrijfstijl, een overzichtelijke lay-out en een krachtige inhoud die professionaliteit en vakkennis vertegenwoordigt. Het is van belang dat uw businessplan zich onderscheidt van de massa, want een tweede kans om een eerste indruk te maken is er niet.

Credo maakt een ondernemingsplan dat zowel aan de wensen van de bank/investeerder als uw wensen voldoet

Credo heeft ruime ervaring met verschillende banken, investeerders en instanties en weet daardoor wat de criteria zijn bij het beoordelen van een ondernemingsplan. Door onze klantgerichtheid en uitstekende service maken wij een bedrijfsplan dat zowel aan de wensen van de bank/investeerder als uw wensen voldoet. Met een businessplan van Credo is de kans dat u uw doel bereikt een stuk groter.

Scherpe tarieven

Vanwege onze deskundige benadering en kostenefficiënte werkwijze zijn wij in staat om een geheel op maat opgesteld ondernemersplan tegen een scherp tarief aan te bieden. U kunt contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Het laatste nieuws

Een ondernemingsplan laten schrijven voor een restaurant? Let op 4 belangrijke zaken

Een ondernemingsplan bij een overname, is dat nodig?

Wat onze klanten zeggen

“Ik wil jullie bedanken voor het helpen realiseren van mijn droom! Ik heb van verschillende partijen complimenten gekregen over de professionaliteit van mijn plan en heb met succes de financiering verkregen”

Ondernemingsplan Tandprotetische Praktijk Nunspeet Tandprothetische Praktijk Nunspeet

“De samenwerking met Credo was uitstekend. Ik heb een ondernemingsplan van hoge kwaliteit in handen gekregen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat ik met dit ondernemingsplan een combinatiefinanciering heb verkregen via de Rabobank en private crowdfunding”

Logo Ondernemersplan Omke Jan Omke Jan

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen