Waarom zou u een externe partij uw bedrijfsplan laten opstellen?

Uit onze ervaring blijkt dat veel ondernemers de plannen goed in hun hoofd hebben en kunnen vertellen, maar dat ze moeite hebben dit gestructureerd op papier te krijgen. Dit is ook logisch als u nagaat dat de gemiddelde ondernemer misschien maximaal drie keer in zijn/haar leven een ondernemersplan schrijft. Een goed onderbouwd ondernemingsplan op maat maken vereist de nodige kennis, kunde en ervaring. Het is daarnaast een tijdsintensief proces. Door het laten schrijven van uw businessplan uit te besteden aan experts bent u in staat om uw tijd te besteden aan de daadwerkelijke start van uw onderneming of het inzetten van een koerswijziging of uitbreiding.

Een professioneel plan speelt een steeds belangrijkere rol bij een financieringsaanvraag

Credo merkt dat banken de laatste jaren kritischer en voorzichtiger zijn geworden bij het verstrekken van leningen. Dat banken minder krediet verstrekken ligt echter niet alleen aan de banken, maar ook aan de ondernemers zelf. Uit ervaring weet Credo dat meer dan de helft van de kredietaanvragen namelijk niet aan de eisen voldoet. Een sterk bedrijfsplan begint een steeds belangrijkere rol te spelen in het proces om een financiering te verkrijgen. Wij ontvangen regelmatig complimenten van banken en andere instanties over onze ondernemingsplannen. Dit bereiken wij door een concrete schrijfstijl, een overzichtelijke lay-out en een krachtige inhoud die professionaliteit en vakkennis vertegenwoordigt. Het is van belang dat uw businessplan zich onderscheidt van de massa, want een tweede kans om een eerste indruk te maken is er niet.

Voldoet aan de wensen van de bank, investeerder en u

Credo heeft ruime ervaring met verschillende banken, investeerders en instanties en weet daardoor wat de criteria zijn bij het beoordelen van een ondernemingsplan. Door onze klantgerichtheid en uitstekende service maken wij een bedrijfsplan dat zowel aan de wensen van de bank/investeerder als uw wensen voldoet. Met een businessplan van Credo is de kans dat u uw doel bereikt een stuk groter.

Scherpe tarieven

Ondernemersplan laten maken? Vanwege onze deskundige benadering en kostenefficiënte werkwijze zijn wij in staat om een geheel op maat opgesteld ondernemersplan tegen een scherp tarief aan te bieden. U kunt contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Het laatste nieuws

Met welke soorten belasting krijgt u te maken als ondernemer?

Dit heeft u als ondernemer met de belastingdienst te maken

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Toen het ondernemingsplan klaar was konden wij kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders. De betrokkenheid van Credo is uniek en we willen nogmaals onze dank uitspreken voor de bijdrage aan dit internationale succes!”

Financiering Overname Hotel Hotel Alpengasthof Grieserhof

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck
Lees alle beoordelingen