Diensten Credo Ondernemingsplan

Ons dienstenaanbod is afgestemd op zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven die een nieuwe fase ingaan of een koersverandering willen realiseren.

Credo is in staat om uw plannen gestructureerd en professioneel onderbouwd op papier te zetten. Dit kan in de vorm van een geheel ondernemingsplan, maar het is ook mogelijk alleen een bepaald gedeelte – bijvoorbeeld het financiële gedeelte – te laten uitwerken door ons. Heeft u zelf al een ondernemersplan geschreven of uw businessplan is niet goedgekeurd, dan kan Credo uw plan controleren of herschrijven.

Omdat Credo op een slimme manier omgaat met haar overheadkosten kunnen we u een op maat gemaakt ondernemingsplan tegen een scherp tarief leveren. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Het laatste nieuws

Liquiditeitsprognose: Wat is het en waarom is het belangrijk voor uw bedrijf?

Dit zijn de juridische zaken die u moet regelen voor uw onderneming

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Grando logo Grando Keukens & Bad

"Het snelle en persoonlijke contact was erg fijn. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Ondernemingsplan Dagbesteding Dagbesteding Tikkie Bijzonder

"De kennis en betrokkenheid binnen Credo zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond."

Restaurant bij-Isabelle Restaurant Bij-Isabelle

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Credo heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen”

Kinderopvang Barbaborah logo Kinderdagverblijf Barbaborah
Lees alle beoordelingen