Diensten Credo Ondernemingsplan

Ons dienstenaanbod is afgestemd op zowel startende ondernemers als bestaande bedrijven die een nieuwe fase ingaan of een koersverandering willen realiseren.

Credo is in staat om uw plannen gestructureerd en professioneel onderbouwd op papier te zetten. Dit kan in de vorm van een geheel ondernemingsplan, maar het is ook mogelijk alleen een bepaald gedeelte – bijvoorbeeld het financiële gedeelte – te laten uitwerken door ons. Heeft u zelf al een ondernemersplan geschreven of uw businessplan is niet goedgekeurd, dan kan Credo uw plan controleren of herschrijven.

Omdat Credo op een slimme manier omgaat met haar overheadkosten kunnen we u een op maat gemaakt ondernemingsplan tegen een scherp tarief leveren. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Het laatste nieuws

Wanneer moet u zich inschrijven bij de KvK?

Een goede offerte en factuur opmaken; zo pakt u dat aan

Wat onze klanten zeggen

“Ik wil jullie bedanken voor het helpen realiseren van mijn droom! Ik heb van verschillende partijen complimenten gekregen over de professionaliteit van mijn plan en heb met succes de financiering verkregen”

Ondernemingsplan Tandprotetische Praktijk Nunspeet Tandprothetische Praktijk Nunspeet

“De samenwerking met Credo was uitstekend. Ik heb een ondernemingsplan van hoge kwaliteit in handen gekregen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat ik met dit ondernemingsplan een combinatiefinanciering heb verkregen via de Rabobank en private crowdfunding”

Logo Ondernemersplan Omke Jan Omke Jan

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen