Proces ondernemersplan schrijven

Aan de hand van een uitgebreid persoonlijk gesprek wordt uw bedrijfsidee door ons in kaart gebracht. Tijdens dit gesprek kijken we samen met u kritisch naar uw plannen en wij denken graag met u mee. Na het gesprek gaan we aan de hand van uw input de plannen uitgebreid en concreet op papier zetten. U krijgt vervolgens van ons een eerste versie van het ondernemersplan geleverd. Nadat u het ondernemingsplan rustig heeft doorgenomen kunt u eventuele feedback aan ons doorgeven, waarna Credo op korte termijn de definitieve versie aan u zal leveren.

 

Ondernemingsplan Laten Maken

 

Het laatste nieuws

Een ondernemingsplan bij een overname, is dat nodig?

Een ondernemingsplan schrijven voor uw webwinkel: 5 tips

Wat onze klanten zeggen

“Ik wil jullie bedanken voor het helpen realiseren van mijn droom! Ik heb van verschillende partijen complimenten gekregen over de professionaliteit van mijn plan en heb met succes de financiering verkregen”

Ondernemingsplan Tandprotetische Praktijk Nunspeet Tandprothetische Praktijk Nunspeet

“De samenwerking met Credo was uitstekend. Ik heb een ondernemingsplan van hoge kwaliteit in handen gekregen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat ik met dit ondernemingsplan een combinatiefinanciering heb verkregen via de Rabobank en private crowdfunding”

Logo Ondernemersplan Omke Jan Omke Jan

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen