Proces ondernemersplan schrijven

Aan de hand van een uitgebreid persoonlijk gesprek wordt uw bedrijfsidee door ons in kaart gebracht. Tijdens dit gesprek kijken we samen met u kritisch naar uw plannen en wij denken graag met u mee. Na het gesprek gaan we aan de hand van uw input de plannen uitgebreid en concreet op papier zetten. U krijgt vervolgens van ons een eerste versie van het ondernemersplan geleverd. Nadat u het ondernemingsplan rustig heeft doorgenomen kunt u eventuele feedback aan ons doorgeven, waarna Credo op korte termijn de definitieve versie aan u zal leveren.

 

Ondernemingsplan Laten Maken

 

Het laatste nieuws

Waarom het schrijven van een ondernemingsplan zo belangrijk is

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit? Handig ondernemingsplan voorbeeld!

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Grando logo Grando Keukens & Bad

"Het snelle en persoonlijke contact was erg fijn. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Ondernemingsplan Dagbesteding Dagbesteding Tikkie Bijzonder

"De kennis en betrokkenheid binnen Credo zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond."

Restaurant bij-Isabelle Restaurant Bij-Isabelle

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Feestcafé ’t Lammetje

“Credo heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen”

Kinderopvang Barbaborah logo Kinderdagverblijf Barbaborah
Lees alle beoordelingen