Hotel Orion

Ondernemingsplan voor financiering Hotel Orion

 

Ondernemersplan Hotel Orion te Rotterdam, de heer M. Hogendoorn

De heer Hogendoorn leidt al 20 jaar het succesvolle Hotel Orion in Rotterdam. Omdat de verplichte veiligheidseisen werden aangepast was het nodig om een verbouwing plaats te laten vinden. De heer Hogendoorn heeft toen besloten om dit gelijk te combineren met een verbetering van het hotel. Mede omdat hier een externe financiering voor benodigd was is de heer Hogendoorn op zoek gegaan naar een partij die hier een ondernemersplan voor kon opstellen.

“Via Google ben ik op zoek gegaan naar een partij die voor mij een goed onderbouwd businessplan kon opstellen. Al snel kwam ik terecht bij Credo Ondernemingsplan en we hebben op korte termijn een persoonlijke afspraak ingepland. Mijn eerste indruk van Credo was prima, we hebben een duidelijk gesprek gehad en ik waardeerde de positiviteit en het enthousiasme. Als ik onze samenwerking in een paar steekwoorden zou moeten omschrijven zou ik zeggen snel, betrouwbaar, enthousiast en flexibel”.

De heer Hogendoorn heeft onlangs te horen gekregen van de Rabobank dat het ondernemersplan voor het hotel is goedgekeurd en met behulp van deze financiering kan Hotel Orion een mooie doorstart maken.

Website: www.booking.com/hotel/nl/orion-rotterdam.nl.html