Sylt Seafood

Ondernemersplan sylt seafood

 

Ondernemingsplan Sylt Seafood Bar te Rotterdam, de heer S. Limburg en mevrouw I. Bruijstens

De heer Limburg is sinds 1993 zelfstandig horecaondernemer. Mevrouw Bruijstens werkt sinds 1989 in de horeca en is vanaf het jaar 2000 samen met de heer Limburg gaan ondernemen in de horeca. Samen hebben zij jarenlang succesvolle horecaondernemingen gerund. Na 12 jaar is in 2005 Den Pimpelaer in Barendrecht verkocht en na 10 jaar hebben zij vorig jaar besloten om Restaurant De Waal in Heerjansdam te verkopen.

De passie van de ondernemers is om vanaf nul een horecaconcept te ontwikkelen en te exploiteren. Beiden hebben ruim 20 jaar horecaervaring en ze vonden het tijd om hun kennis en ervaring in te zetten om een nieuw, innovatief restaurant te starten in het centrum van Rotterdam onder de naam Sylt Seafood Bar.

“Wij zijn de samenwerking met Credo Ondernemingsplan aangegaan om de aanwezige kennis op het gebied van ondernemingsplannen voor de horeca. We waren op zoek naar een frisse visie van buitenaf en op zoek naar een partij die een professioneel ondernemingsplan kon samenstellen om een crowdfunding campagne te starten. We hebben de samenwerking met Credo als zeer prettig ervaren en waren zeer tevreden met het ondernemingsplan. Vooral het enthousiasme en het inlevingsvermogen vonden wij zeer sterke punten binnen Credo. Het plan hebben we ingediend bij crowdfunding platform geldvoorelkaar.nl en ook zij waren erg enthousiast over het ondernemingsplan. Uiteindelijk werd de campagne binnen korte tijd volgeschreven en hebben we ons project succesvol kunnen financieren!”

Website: www.syltseafood.nl 

Businessplan sylt team

Bedrijfsplan sylt pand buiten

Crowdfunding sylt pand binnen