Technisch Handels- en Adviesbureau Swart B.V.

Credo Ondernemingsplan heeft een businessplan gemaakt voor Technisch Handels- en Adviesbureau Swart

 

Businessplan Technisch Handels- en Adviesbureau Swart B.V. te Bergschenhoek, de heer P. Houdijk

Swart B.V. heeft ruim 50 jaar ervaring in hijsen en heffen en geeft daarnaast service en advies op dit gebied. Swart levert een compleet assortiment hef- en hijsgereedschappen van alle grote merken. Daarbij worden tevens alle soorten besturingssystemen geleverd. Het bedrijf heeft veel contacten met bedrijven die werken met verschillende gereedschappen. Elke leverancier van gereedschappen werkt met een eigen systeem waarin klanten alles met betrekking tot hun gereedschappen kunnen bijhouden. Bedrijven die met gereedschappen werken hebben daardoor te maken met tientallen verschillende systemen van verschillende leveranciers waarin ze alles moeten bijhouden. Dit kost veel tijd en het is erg onoverzichtelijk.

Hierdoor kwam Swart op het idee om een softwaresysteem op de markt te brengen waarin bedrijven alle informatie met betrekking tot hun gereedschap beheer kunnen invoeren. Bedrijven hoeven daardoor niet meer met meerdere systemen te werken waardoor het beheer overzichtelijker wordt en er wordt veel tijd en geld bespaard. Om dit project te realiseren is er een businessplan en externe financiering benodigd.

“Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Credo Ondernemingsplan. Mijn eerste indruk was zeer goed en ik heb een prettig kennismakingsgesprek met Jeroen gehad. Om tot een optimaal resultaat te komen hebben we meerdere gesprekken bij ons op kantoor gehad. In deze gesprekken waardeerde ik vooral het inlevingsvermogen van Jeroen en de manier waarop er werd doorgevraagd. Credo was snel thuis in het onderwerp en kwam kundig over. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en als ik nog eens een businessplan nodig heb, dan zal ik zeker Credo weer inschakelen.”

swart