Ondernemingsplan prijzen

Vanwege onze deskundige benadering en kostenefficiënte werkwijze zijn wij in staat om een geheel op maat opgesteld bedrijfsplan tegen een scherp tarief aan te bieden. Tarieven voor het laten maken van een ondernemingsplan zijn afhankelijk van het doel van het plan en het type bedrijf.

Wat kost een ondernemingsplan?

Sommige aanbieders baseren de kosten van een bedrijfsplan op een gestandaardiseerd model. Na ruim tien jaar in het vak weten we bij Credo Ondernemingsplan echter maar al te goed dat iedere onderneming anders is. Wij geloven niet in dat een vaste prijs voor het schrijven van een businessplan resulteert in een nauwkeurig en concreet businessplan. Wat kost een ondernemingsplan op maat? Maatwerk kost tijd, en dat is waarom Credo op basis van een uurtarief werkt. De prijs voor het laten maken van een ondernemingsplan verschilt vervolgens per bedrijf en per situatie.

Indicatie van het tarief voor het ondernemingsplan

Tijdens een vrijblijvend telefoongesprek kijken we samen met u kritisch naar uw plannen en schetsen we samen een beeld van uw bedrijfsidee. Dit helpt ons om de situatie te analyseren en een passend tarief voor uw businessplan te bepalen. De kosten van een ondernemingsplan zijn tevens afhankelijk van het doel van dit plan, zo verschillen bijvoorbeeld de tarieven voor een bedrijfsplan voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen. Wilt u weten wat een ondernemingsplan kost als het een bedrijfsovername betreft? Na het telefoongesprek kunnen we een goede inschatting van de kosten geven, gebaseerd op uw specifieke behoeften.

Transparant over de prijs van een businessplan

Na het gratis telefoongesprek ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte waarin de totale kosten voor het laten schrijven van een ondernemingsplan staan beschreven. Op deze manier weet u op voorhand wat de kosten voor het ondernemingsplan zullen zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Pas na het gesprek bij ons op kantoor en wanneer er akkoord is over de aanpak van het bedrijfsplan zullen wij aan de opdracht beginnen. Het tarief voor het maken van het ondernemingsplan zal gedurende dit proces hetzelfde blijven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en haalt u voordeel uit een mooie prijs-kwaliteitverhouding.

Uw ondernemingsplan laten maken voor een eerlijke prijs

Credo heeft een slimme manier om met overheadkosten om te gaan en kan hierdoor scherpe tarieven hanteren. Ons dienstenaanbod is tevens afgestemd op specifieke situaties en doelen. Wanneer u bijvoorbeeld slechts een deel van het bedrijfsplan wilt laten maken door Credo, dan dragen wij hiervoor scherpe prijzen aan.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of alvast een prijsindicatie opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het laatste nieuws

Dit zijn de juridische zaken die u moet regelen voor uw onderneming

Waarin in deze tijd een eigen bedrijf starten met verschillende ideeën? Wij geven u tips

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Toen het ondernemingsplan klaar was konden wij kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders. De betrokkenheid van Credo is uniek en we willen nogmaals onze dank uitspreken voor de bijdrage aan dit internationale succes!”

Financiering Overname Hotel Hotel Alpengasthof Grieserhof

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck
Lees alle beoordelingen