Ondernemingsplan prijzen

Bij Credo Ondernemingsplan begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom schrijven we een ondernemingsplan op maat dat nauw aansluit bij uw specifieke doelen en behoeften. Afhankelijk van de complexiteit en de specifieke vereisten van uw project, kan de prijs variëren. Of u nu een compleet ondernemingsplan nodig heeft of slechts een specifiek onderdeel zoals het financiële gedeelte, wij staan voor u klaar.

Ons standaard uurtarief bedraagt € 100 (ex. BTW). Wilt u een duidelijker beeld van wat uw project kan kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een kort telefonisch gesprek brengen we uw bedrijfsideeën in kaart, wat ons helpt om de context te begrijpen en een geschikt tariefvoorstel te doen. Indien u akkoord gaat, plannen we een persoonlijk intakegesprek in op ons kantoor in Barendrecht. Een online afspraak is eventueel ook mogelijk.

Wat betreft de betaling, bieden wij de mogelijkheid om deze in twee termijnen te voldoen: 50% een week na het intakegesprek en het resterende bedrag na de levering van uw ondernemingsplan.

Het is goed om te weten dat de BTW op deze dienst teruggevorderd kan worden bij de Belastingdienst. Bovendien worden de kosten van het ondernemingsplan beschouwd als opstartkosten, waardoor ze aftrekbaar zijn van uw (toekomstige) omzet. Dit leidt tot belastingvoordelen, en deze kosten zijn tot wel vijf jaar voor de daadwerkelijke start van uw bedrijf aftrekbaar.

Voor verdere vragen of om een offerte aan te vragen, nodigen we u uit om contact op te nemen.

Blog

Waarom het schrijven van een ondernemingsplan zo belangrijk is

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit? Handig ondernemingsplan voorbeeld!

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Grando logo Grando Keukens & Bad

"Het snelle en persoonlijke contact was erg fijn. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Ondernemingsplan Dagbesteding Dagbesteding Tikkie Bijzonder

"De kennis en betrokkenheid binnen Credo zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond."

Restaurant bij-Isabelle Restaurant Bij-Isabelle

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Feestcafé ’t Lammetje

“Credo heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen”

Kinderopvang Barbaborah logo Kinderdagverblijf Barbaborah
Lees alle beoordelingen