Prijzen

Vanwege onze deskundige benadering en kostenefficiënte werkwijze zijn wij in staat om een geheel op maat opgesteld bedrijfsplan tegen een zeer scherp tarief aan te bieden.
Uw ondernemingsplan wordt op maat gemaakt en altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. Credo werkt op basis van een uurtarief en kan u van tevoren vrijblijvend aangeven wat de totale kosten voor het ondernemingsplan zullen zijn. We starten pas met de opdracht als er een gezamenlijk akkoord is over de aanpak en prijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u hieronder klikken op de situatie die op u van toepassing is.

Het laatste nieuws

Een ondernemingsplan laten schrijven voor een restaurant? Let op 4 belangrijke zaken

Een ondernemingsplan bij een overname, is dat nodig?

Wat onze klanten zeggen

“Ik wil jullie bedanken voor het helpen realiseren van mijn droom! Ik heb van verschillende partijen complimenten gekregen over de professionaliteit van mijn plan en heb met succes de financiering verkregen”

Ondernemingsplan Tandprotetische Praktijk Nunspeet Tandprothetische Praktijk Nunspeet

“De samenwerking met Credo was uitstekend. Ik heb een ondernemingsplan van hoge kwaliteit in handen gekregen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat ik met dit ondernemingsplan een combinatiefinanciering heb verkregen via de Rabobank en private crowdfunding”

Logo Ondernemersplan Omke Jan Omke Jan

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen