Prijzen

Vanwege onze deskundige benadering en kostenefficiënte werkwijze zijn wij in staat om een geheel op maat opgesteld bedrijfsplan tegen een zeer scherp tarief aan te bieden.
Uw ondernemingsplan wordt op maat gemaakt en altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. Credo werkt op basis van een uurtarief en kan u van tevoren vrijblijvend aangeven wat de totale kosten voor het ondernemingsplan zullen zijn. We starten pas met de opdracht als er een gezamenlijk akkoord is over de aanpak en prijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u hieronder klikken op de situatie die op u van toepassing is.

Het laatste nieuws

Eigen zaak starten? Checklist voor een vliegende start van een onderneming

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit? Handig ondernemingsplan voorbeeld!

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Het ondernemingsplan van Credo hebben we ingediend bij crowdfunding platform geldvoorelkaar.nl. Zij waren erg enthousiast over het ondernemingsplan. De campagne werd binnen korte tijd volgeschreven en we hebben ons project succesvol kunnen financieren!”

Ondernemersplan sylt seafood Sylt Seafood

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck
Lees alle beoordelingen