Prijzen

Vanwege onze deskundige benadering en kostenefficiënte werkwijze zijn wij in staat om een geheel op maat opgesteld bedrijfsplan tegen een zeer scherp tarief aan te bieden.
Uw ondernemingsplan wordt op maat gemaakt en altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. Credo werkt op basis van een uurtarief en kan u van tevoren vrijblijvend aangeven wat de totale kosten voor het ondernemingsplan zullen zijn. We starten pas met de opdracht als er een gezamenlijk akkoord is over de aanpak en prijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Voor meer informatie over de prijzen kunt u hieronder klikken op de situatie die op u van toepassing is.

Het laatste nieuws

Een businessplan laten maken aan de hand van het Business Model Canvas

5 onderdelen van een financieel plan: uw investeringsplan in cijfers

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Het ondernemingsplan van Credo hebben we ingediend bij crowdfunding platform geldvoorelkaar.nl. Zij waren erg enthousiast over het ondernemingsplan. De campagne werd binnen korte tijd volgeschreven en we hebben ons project succesvol kunnen financieren!”

Ondernemersplan sylt seafood Sylt Seafood

“Ik ben met het ondernemingsplan van Credo bij horecacrowdfunding.nl geweest en die maakten mij complimenten over het plan. We zijn met het ondernemingsplan een campagne gestart op dit crowdfunding platform en ons project is binnen een korte termijn volledig gefinancierd!”

Ondernemingsplan Koekenbier Logo Hotel Koekenbier

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen