Ondernemingsplan prijzen

Ik begrijp dat elk bedrijf uniek is. Daarom bied ik op maat gemaakte ondernemingsplannen die perfect aansluiten op de doelen en behoeften van mijn klanten.

Uurtarief

Mijn standaard uurtarief bedraagt € 100,- (ex. BTW). Omdat ik ondernemingsplannen op maat schrijf kan de prijs variëren, afhankelijk van de complexiteit en de specifieke vereisten van je project. Wil je een duidelijker beeld van de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

Betaling in twee termijnen

Ik bied de mogelijkheid om in twee termijnen te betalen:

  • Eerste termijn: 50% van het totaalbedrag dient te worden voldaan binnen een week na ons intakegesprek, dat kan plaatsvinden bij mij op kantoor of online.
  • Tweede termijn: De resterende 50% dient te worden voldaan binnen een week na de aflevering van het ondernemingsplan.

Waarom kiezen voor Credo?

15 jaar
ervaring

1.000+ ondernemers
geholpen

Geschikt voor
financieringsaanvraag

Een ondernemingsplan van Credo is ontworpen om jouw financieringsaanvraag vlekkeloos te laten verlopen. Veel ondernemers die bij mij komen, hebben weken, zo niet maanden, geprobeerd hun plan zelf te schrijven, om uiteindelijk te ontdekken dat het hen niet lukt. Ik kan jou als ondernemer een hoop tijd en moeite besparen, zodat jij je kunt concentreren op de kerntaken binnen je (op te starten) bedrijf.

Belastingvoordelen

De kosten voor het ondernemingsplan worden gezien als opstartkosten, waardoor ze aftrekbaar zijn van je (toekomstige) omzet. Bovendien kun je de BTW die je betaalt voor het ondernemingsplan terugvorderen bij de Belastingdienst.

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie over de kosten van jouw project? Neem dan gerust contact op. In een kort, gratis telefoongesprek breng ik je bedrijfsideeën en doelen in kaart en doe ik je een persoonlijk tariefvoorstel.

Klantreviews

Blog

Waarom het schrijven van een ondernemingsplan zo belangrijk is

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit? Handig ondernemingsplan voorbeeld!

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Grando logo Grando Keukens & Bad

"Het snelle en persoonlijke contact was erg fijn. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Ondernemingsplan Dagbesteding Dagbesteding Tikkie Bijzonder

"De kennis en betrokkenheid binnen Credo zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond."

Restaurant bij-Isabelle Restaurant Bij-Isabelle

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Feestcafé ’t Lammetje

“Credo heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen”

Kinderopvang Barbaborah logo Kinderdagverblijf Barbaborah
Lees alle beoordelingen