Over Credo

Credo Ondernemingsplan heeft ruim 10 jaar ervaring in het schrijven van ondernemingsplannen op maat voor bedrijven en ondernemers in uiteenlopende branches. Credo werkt door heel Nederland en zowel starters als bestaande bedrijven kunnen bij ons terecht. Daarnaast is het voor ondernemers die een bedrijf in het buitenland willen starten ook mogelijk om een ondernemingsplan te laten schrijven door Credo.

Het ondernemingsplan dat Credo voor u schrijft is altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. De ondernemingsplannen van Credo worden vanuit een academische achtergrond opgesteld en aangevuld met een flinke dosis praktijkkennis en ervaring.

Adviseurs van Credo

De adviseurs van Credo hebben een sterke bedrijfskundige, financiële en commerciële achtergrond en beschikken over de nodige ervaring. Credo kijkt van buitenaf met een frisse blik naar uw ideeën en zet dit gestructureerd op papier inclusief een aansluitende financiële onderbouwing. Credo heeft ruime ervaring met verschillende banken, investeerders en instanties en weet daardoor wat de criteria zijn bij het beoordelen van een ondernemingsplan. Door onze klantgerichtheid en uitstekende service maken wij een bedrijfsplan dat zowel aan de wensen van de bank/investeerder als uw wensen voldoet. De reacties van klanten, banken en overige externe partijen zijn zeer positief doordat Credo zich richt op het leveren van kwaliteit.

Doelgericht, betrokken en helder

Doelgericht

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bekijken we waarvoor u het ondernemingsplan precies nodig heeft. We passen onze schrijfstijl aan op dit einddoel zodat de kans van slagen zeer groot wordt. Uiteindelijk gaat het erom dat u uw doel met het ondernemingsplan kunt bereiken.

Betrokken

Credo Ondernemingsplan is opgericht uit oprechte interesse in ondernemers en hun plannen. We zijn zelf ook ondernemers en weten precies waar u mee te maken gaat krijgen. Tijdens het intakegesprek geven we advies waar nodig en we geven altijd onze eerlijke mening over de slagingskans.

Helder

Wilt u een ondernemingsplan laten opstellen? We zijn vooraf altijd duidelijk over wat we voor u kunnen betekenen en tegen welke prijs. U komt hierdoor achteraf nooit voor verrassingen te staan. Tijdens het schrijven van het ondernemingsplan en na levering zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Het laatste nieuws

Liquiditeitsprognose: Wat is het en waarom is het belangrijk voor uw bedrijf?

Dit zijn de juridische zaken die u moet regelen voor uw onderneming

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Grando logo Grando Keukens & Bad

"Het snelle en persoonlijke contact was erg fijn. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Ondernemingsplan Dagbesteding Dagbesteding Tikkie Bijzonder

"De kennis en betrokkenheid binnen Credo zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond."

Restaurant bij-Isabelle Restaurant Bij-Isabelle

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Credo heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen”

Kinderopvang Barbaborah logo Kinderdagverblijf Barbaborah
Lees alle beoordelingen