Over Credo

Credo Ondernemingsplan heeft ruim 15 jaar ervaring in het schrijven van ondernemingsplannen op maat voor diverse bedrijven en ondernemers, in een breed scala aan branches. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland en zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven kunnen bij ons terecht. Bovendien bieden wij ondernemers die internationaal willen ondernemen de mogelijkheid om een op maat gemaakt ondernemingsplan door Credo te laten opstellen.

Het ondernemingsplan dat wij voor u schrijven, is altijd nauwgezet afgestemd op het specifieke doel waarvoor u het nodig heeft. De ondernemingsplannen van Credo worden vanuit een academische achtergrond opgesteld en aangevuld met een flinke dosis praktijkkennis en ervaring.

Expertise binnen Credo

Binnen Credo bundelen wij expertise op het gebied van bedrijfskunde, financiën en commercie. Wij beschikken over de benodigde kennis om een professioneel ondernemingsplan te creëren. Credo kijkt vanuit een frisse invalshoek naar uw ideeën en vertaalt deze gestructureerd naar een helder document, voorzien van een solide financiële onderbouwing. Credo heeft ruime ervaring in het omgaan met diverse banken, investeerders en overheidsinstanties, waardoor wij bekend zijn met de beoordelingscriteria voor ondernemingsplannen. Dankzij onze klantgerichtheid en uitmuntende service leveren wij ondernemingsplannen die zowel aan de eisen van financiële instellingen en investeerders voldoen als aan uw eigen verwachtingen. De reacties van onze klanten, banken en andere externe partijen zijn buitengewoon positief, mede omdat Credo streeft naar kwaliteit van het hoogste niveau.

Doelgericht, betrokken en helder

Doelgericht

Tijdens ons vrijblijvende intakegesprek analyseren wij nauwkeurig de specifieke behoeften waarvoor u het ondernemingsplan exact nodig heeft. Wij passen onze schrijfstijl aan om de kans op succes aanzienlijk te vergroten. Het uiteindelijke doel is dat uw ondernemingsplan u in staat stelt uw doelstellingen te bereiken.

Betrokken

Credo Ondernemingsplan is ontstaan vanuit een oprechte interesse in ondernemers en hun plannen. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen precies met welke uitdagingen u te maken krijgt. Tijdens het intakegesprek verstrekken wij advies waar nodig en geven wij altijd onze eerlijke mening over de haalbaarheid van uw plannen.

Helder

Wilt u een ondernemingsplan laten opstellen? Wij zijn altijd van tevoren duidelijk over onze dienstverlening en tarieven. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Gedurende het opstellen van het ondernemingsplan en na levering staan wij altijd tot uw beschikking voor eventuele vragen of verduidelijkingen.

Over Jeroen Coenen

Jeroen studeerde in 2009 af in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast zijn studie had hij gedurende vier jaar zijn eigen onderneming, BCW Ondernemingsplan genaamd. Binnen dit bedrijf specialiseerde hij zich in het op maat schrijven van ondernemingsplannen voor ondernemers in diverse sectoren.

Na het behalen van zijn diploma verkocht Jeroen BCW en trad hij in dienst bij de Amerikaanse multinational Mars. Mars is bekend vanwege de productie en verkoop van gerenommeerde merken zoals Snickers, Twix, Mars, M&M’s, Whiskas, Pedigree, Cesar, Sheba, en meer, en Jeroen werkte er drie jaar in de Sales en Trade Marketing.

Tijdens zijn loopbaan bij Mars merkte hij echter dat hij het ondernemerschap en het contact met ondernemers begon te missen. Zijn passie en toewijding liggen in het bijstaan van ondernemers bij het realiseren van hun dromen. Jeroen zet graag zijn kennis en ervaring in om mensen te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun ondernemingsdoelen. Voor hem zijn de meest bevredigende momenten de berichten van ondernemers die met behulp van het ondernemingsplan succesvol financiering hebben verkregen en nu met enthousiasme hun droombedrijf kunnen beginnen.

Om die reden nam Jeroen afscheid van Mars eind 2012 en startte hij begin 2013 zijn eigen onderneming, Credo Ondernemingsplan. Tot op heden schrijft hij binnen Credo ondernemingsplannen op maat voor ondernemers in alle branches.

Het laatste nieuws

Waarom het schrijven van een ondernemingsplan zo belangrijk is

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit? Handig ondernemingsplan voorbeeld!

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Grando logo Grando Keukens & Bad

"Het snelle en persoonlijke contact was erg fijn. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Ondernemingsplan Dagbesteding Dagbesteding Tikkie Bijzonder

"De kennis en betrokkenheid binnen Credo zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond."

Restaurant bij-Isabelle Restaurant Bij-Isabelle

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Feestcafé ’t Lammetje

“Credo heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen”

Kinderopvang Barbaborah logo Kinderdagverblijf Barbaborah
Lees alle beoordelingen