Over Credo

Jeroen Coenen                                            Oprichter Credo Ondernemingsplan Connect op LinkedIn

Over Jeroen Coenen

Bedrijfskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam

(2004 – 2009)

Ik studeerde in 2009 af in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Naast mijn studie had ik gedurende vier jaar mijn eigen onderneming: BCW Ondernemingsplan. Binnen dit bedrijf heb ik jarenlang ondernemingsplannen op maat geschreven voor ondernemers in diverse branches.

Trade Marketing & Sales, Mars (2010 – 2012)

Na het behalen van mijn diploma in 2009 verkocht ik BCW en trad ik in dienst bij de Amerikaanse multinational Mars. Mars is bekend vanwege de productie en verkoop van gerenommeerde merken zoals Snickers, Twix, Mars, M&M’s, Whiskas, Pedigree, Cesar, Sheba, en meer. Ik heb hier drie jaar binnen de Sales en Trade Marketing gewerkt.

Tijdens mijn loopbaan bij Mars merkte ik echter dat ik het ondernemerschap en het contact met ondernemers begon te missen. Mijn passie en toewijding liggen in het bijstaan van ondernemers bij het realiseren van hun dromen. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om mensen te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun ondernemingsdoelen. De meest bevredigende momenten zijn de berichten van ondernemers die met behulp van het ondernemingsplan succesvol financiering hebben verkregen en nu met enthousiasme hun droombedrijf kunnen beginnen.

Credo Ondernemingsplan (2013 – heden)

Om die reden nam ik eind 2012 afscheid van Mars en startte ik begin 2013 mijn eigen onderneming, Credo Ondernemingsplan. Tot op heden schrijf ik binnen Credo ondernemingsplannen op maat voor ondernemers in alle branches.

Persoonlijke missie van Jeroen

“Het is mijn missie om ondernemers te ondersteunen en te zorgen dat hun ondernemingsplannen succesvol zijn, ongeacht het doel van het bedrijf of plan, de sector, de grootte of de ontwikkelingsfase waarin het zich bevindt. Elk idee, van een nieuw horecaconcept tot zorginstellingen, van de detailhandel tot dienstverlening, wordt door mij met open armen ontvangen. Samen maken we van jouw bedrijfsplan een realiteit!”

Over Credo Ondernemingsplan

Binnen Credo Ondernemingsplan is er ruim 15 jaar ervaring aanwezig in het schrijven van ondernemingsplannen op maat voor diverse bedrijven en ondernemers, in een breed scala aan branches. De dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland en zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven kunnen bij mij terecht. Bovendien bied ik ondernemers, die internationaal willen ondernemen, de mogelijkheid om een op maat gemaakt ondernemingsplan door mij te laten opstellen.

Het ondernemingsplan dat voor je geschreven wordt, is altijd nauwgezet afgestemd op het specifieke doel waarvoor je het nodig hebt. Mijn ondernemingsplannen worden vanuit een academische achtergrond opgesteld en aangevuld met een flinke dosis praktijkkennis en ervaring.

Expertise binnen Credo

Ik beschik over expertise op het gebied van bedrijfskunde, financiën en commercie. Alle benodigde kennis is in huis om een professioneel ondernemingsplan te schrijven. Ik kijk vanuit een frisse invalshoek naar jouw ideeën en vertaal deze gestructureerd naar een helder document, voorzien van een solide financiële onderbouwing. Ik heb ruime ervaring in het omgaan met diverse banken, investeerders en overheidsinstanties, waardoor ik bekend ben met de beoordelingscriteria voor ondernemingsplannen. Dankzij mijn klantgerichtheid en uitmuntende service lever ik ondernemingsplannen die zowel aan de eisen van financiële instellingen en investeerders voldoen als aan jouw eigen verwachtingen. De reacties van mijn klanten, banken en andere externe partijen zijn buitengewoon positief, mede omdat ik streef naar kwaliteit van het hoogste niveau.

Doelgericht, betrokken en helder

Doelgericht

Tijdens ons vrijblijvende intakegesprek analyseer ik nauwkeurig de specifieke behoeften waarvoor je het ondernemingsplan exact nodig hebt. Ik pas mijn schrijfstijl daarop aan om de kans op succes aanzienlijk te vergroten. Het uiteindelijke doel is dat jouw ondernemingsplan je in staat stelt je doelstellingen te bereiken.

Betrokken

Ik heb Credo Ondernemingsplan opgericht vanuit een oprechte interesse in ondernemers en hun plannen. Als collega-ondernemer herken ik de uitdagingen waar je als ondernemer voor staat. Ik geniet ervan om in contact te zijn met ondernemende mensen en samen te sparren over hun visies en plannen. Tijdens het intakegesprek bied ik gericht advies en ik geef altijd mijn eerlijke mening over de haalbaarheid van jouw plannen.

Helder

Wil je een ondernemingsplan laten opstellen? Ik zorg er altijd voor dat je vooraf duidelijkheid krijgt over mijn dienstverlening en de kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Zowel tijdens het proces van het opstellen van je ondernemingsplan als na de levering ervan, ben ik altijd beschikbaar voor jouw vragen of voor extra uitleg.

Blog

Waarom het schrijven van een ondernemingsplan zo belangrijk is

Hoe ziet een bedrijfsplan eruit? Handig ondernemingsplan voorbeeld!

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Grando logo Grando Keukens & Bad

"Het snelle en persoonlijke contact was erg fijn. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Ondernemingsplan Dagbesteding Dagbesteding Tikkie Bijzonder

"De kennis en betrokkenheid binnen Credo zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond."

Restaurant bij-Isabelle Restaurant Bij-Isabelle

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Feestcafé ’t Lammetje

“Credo heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen”

Kinderopvang Barbaborah logo Kinderdagverblijf Barbaborah
Lees alle beoordelingen