Over Credo

Credo Ondernemingsplan heeft ruim 10 jaar ervaring in het schrijven van ondernemingsplannen op maat voor bedrijven en ondernemers in uiteenlopende branches. Credo werkt door heel Nederland en zowel starters als bestaande bedrijven kunnen bij ons terecht. Daarnaast is het voor ondernemers die een bedrijf in het buitenland willen starten ook mogelijk om een ondernemingsplan te laten schrijven door Credo.

Het ondernemingsplan dat Credo voor u schrijft is altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. De ondernemingsplannen van Credo worden vanuit een academische achtergrond opgesteld en aangevuld met een flinke dosis praktijkkennis en ervaring.

Adviseurs van Credo

De adviseurs van Credo hebben een sterke bedrijfskundige, financiële en commerciële achtergrond en beschikken over de nodige ervaring. Credo kijkt van buitenaf met een frisse blik naar uw ideeën en zet dit gestructureerd op papier inclusief een aansluitende financiële onderbouwing. Credo heeft ruime ervaring met verschillende banken, investeerders en instanties en weet daardoor wat de criteria zijn bij het beoordelen van een ondernemingsplan. Door onze klantgerichtheid en uitstekende service maken wij een bedrijfsplan dat zowel aan de wensen van de bank/investeerder als uw wensen voldoet. De reacties van klanten, banken en overige externe partijen zijn zeer positief doordat Credo zich richt op het leveren van kwaliteit.

Doelgericht, betrokken en helder

Doelgericht

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bekijken we waarvoor u het ondernemingsplan precies nodig heeft. We passen onze schrijfstijl aan op dit einddoel zodat de kans van slagen zeer groot wordt. Uiteindelijk gaat het erom dat u uw doel met het ondernemingsplan kunt bereiken.

Betrokken

Credo Ondernemingsplan is opgericht uit oprechte interesse in ondernemers en hun plannen. We zijn zelf ook ondernemers en weten precies waar u mee te maken gaat krijgen. Tijdens het intakegesprek geven we advies waar nodig en we geven altijd onze eerlijke mening over de slagingskans.

Helder

We zijn vooraf altijd duidelijk over wat we voor u kunnen betekenen en tegen welke prijs. U komt hierdoor achteraf nooit voor verrassingen te staan. Tijdens het schrijven van het ondernemingsplan en na levering zijn we altijd bereikbaar voor vragen.

Het laatste nieuws

Met welke soorten belasting krijgt u te maken als ondernemer?

Dit heeft u als ondernemer met de belastingdienst te maken

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Toen het ondernemingsplan klaar was konden wij kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders. De betrokkenheid van Credo is uniek en we willen nogmaals onze dank uitspreken voor de bijdrage aan dit internationale succes!”

Financiering Overname Hotel Hotel Alpengasthof Grieserhof

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck
Lees alle beoordelingen