Dutch Pinball Museum

Ondernemersplan geschreven voor flipperkast museum

 

Ondernemingsplan Dutch Pinball Museum te Rotterdam, de heer G. van de Sanden

De heer van de Sanden heeft de volledige opkomst meegemaakt van de gaming industrie en is altijd gefascineerd geweest door de coin operated games, in het bijzonder flipperkasten. Zijn kennis en ervaring op dit gebied zijn dan ook enorm.

Hij weet alles van de manieren van spelen en het repareren en ontwerpen van de kasten. Daarnaast heeft hij behoorlijk wat ervaring opgebouwd in het organiseren van wedstrijden en entertainen van groepen. Naast bovenstaande activiteiten is hij eveneens actief als auteur in de Spinner, het clubblad van de Nederlandse Flipper Vereniging.

Hij heeft zich er altijd over verbaasd dat er op dit moment nog geen plek is in Nederland waar een uitgebreide collectie flipperkasten tentoon wordt gesteld waar ook actief op kan worden gespeeld. Dit is dan ook precies wat hij wil gaan introduceren onder de naam Dutch Pinball Museum.

“Ik loop al jaren met het idee rond om een eigen flipperkast museum te starten. Ik heb het al met meerdere mensen over mijn plannen gehad en veel van hen vroegen of ik een ondernemingsplan kon laten zien. In de praktijk bleek het erg moeilijk om mijn gedachten gestructureerd en financieel onderbouwd op papier te krijgen. Daarom heb ik Credo Ondernemingsplan ingeschakeld. Ik neem mijn petje af voor de manier waarop Jeroen mijn hersenspinsels en passie heeft weten te verwoorden in een ondernemingsplan dat iedereen begrijpt. Vanaf nu kan ik alle geïnteresseerden een gestructureerd document laten zien waarin mijn plannen goed (financieel) zijn onderbouwd. Ik heb onlangs het huurcontract getekend en ga deze zomer open.”

Ondernemingsplan Museum

Gerard_en_Barry_Hay_1

museum binnen