Tennis Only

Credo Ondernemingsplan heeft een businessplan geschreven voor Tennis Only te Rotterdam

 

Ondernemingsplan Tennis Only te Rotterdam, de heer M. de Jong

Tennis Only is al ruim 25 jaar actief binnen de tenniswereld en beschikt over de grootste fysieke tennisstore van Europa, gevestigd in Rotterdam. Daarnaast runt Tennis Only een zeer succesvolle online shop. Door jarenlange ervaring in de tennisbranche en de vele contacten die Tennis Only heeft met tennis academies, spelers en trainers, moet het bedrijf constateren dat de tennismarkt zich op dit moment in een dalende cyclus bevindt. Tennis Only is wel in staat geweest om te groeien maar veel concurrenten en tennisverenigingen hebben moeite om het hoofd boven water te houden.

Tennis Only is van mening dat het tennis in Nederland een revolutie nodig heeft om de sport weer populair te maken voor een bredere doelgroep. Om dit te bewerkstelligen wil Tennis Only een uniek totaalconcept neerzetten dat bestaat uit de volgende facetten:

  • De grootste retail tennisstore ter wereld
  • De meest gespecialiseerde online tennisshop ter wereld
  • Online sociaal tennisplatform voor tennisliefhebbers wereldwijd
  • Tennis Academy
  • Tennis Foundation
  • Tennis Park

Om dit concept te communiceren en te onderbouwen richting verschillende belanghebbenden moest er een uitgebreid ondernemingsplan worden geschreven. Uiteindelijk dient er met het businessplan ook een financiering aangevraagd te worden.

“Na een eerste kennismaking hebben we meerdere nuttige gesprekken gevoerd met Jeroen in onze tennisstore. Het werd mij al snel duidelijk dat Jeroen zich goed kon inleven in het concept en de markt. Wat mij vooral opviel was de oprechte betrokkenheid en het enthousiasme. Credo denkt met je mee en door tijdens de gesprekken samen te sparren is er uiteindelijk een uitstekend eindresultaat neergezet. We hebben nu een degelijk ondernemingsplan in handen dat we met een gerust hart neer kunnen leggen bij verschillende stakeholders.”       

Tennis Only

Tennis Only buiten