Grando Keukens & Bad

Grando logo

 

Ondernemingsplan Grando Keukens & Bad te Barendrecht, de heer E. Rop

De heer Rop is van 2002 tot 2008 werkzaam geweest als verkoopadviseur bij een keukenzaak in Helmond. Naast dat hij in 2008 vestigingsmanager was geworden heeft hij samen met de directie een nieuwe vestiging in Dordrecht volledig opgezet, inclusief complete verbouwing. Deze winkel heeft hij jarenlang zelfstandig gerund, van het aansturen van het personeel tot aan de administratie. Binnen deze organisatie was het niet meer mogelijk om hogerop te komen en de heer Rop wilde zichzelf graag verder gaan ontwikkelen binnen de keukenbranche. Zijn idee was om een eigen zaak op te zetten, maar dan wel onder een bekende, gevestigde naam in de keukenbranche. Op deze manier kon hij als startende ondernemer profiteren van de naamsbekendheid van het bedrijf en de kennis en ervaring die aanwezig zijn. Daarnaast wordt er ondersteuning geboden op verschillende gebieden.

Na zich op verschillende partijen georiënteerd te hebben, heeft hij ervoor gekozen om een franchise filiaal te openen van Grando Keukens & Bad. Om de zaak op te starten was er een flinke investering nodig en voor de financieringsaanvraag was er dan ook een sterk ondernemingsplan benodigd. De heer Rop had besloten om Credo in te schakelen om een professioneel ondernemingsplan samen te laten stellen voor de financieringsaanvraag bij de bank.

“Ik heb de gesprekken met Jeroen als zeer prettig en professioneel ervaren en het gehele proces verliep erg soepel. Er is ruimte voor tussentijds schakelen en Credo is altijd goed bereikbaar. Je hebt een erg professioneel plan geschreven en dit is ook benadrukt door de accountmanager van de ING. Het verkrijgen van de financiering verliep echt vlekkeloos en het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het plan en gaf zelfs een extra pluim! Jeroen heeft mij top geholpen en ik raad Credo dan ook zeker aan binnen mijn netwerk.”

Grando_Barendrecht_Evert_Rop

bedrijfsplan grando2 barendrecht