Dagbesteding Tikkie Bijzonder

Ondernemingsplan Dagbesteding

 

Ondernemingsplan Tikkie Bijzonder te Sliedrecht, de heer T. Leeuwestein

Zorghuis Alblasserwaard in Sliedrecht is opgericht in 2015. Hier krijgen tien bewoners 24 uur per dag zorg en begeleiding in een warme thuissituatie. Zorghuis Alblasserwaard bood intern twee dagen per week creatieve dagbesteding aan. Daarnaast plaatsten zij hun cliënten regelmatig bij partners die een dagbestedingsactiviteit aanbieden. Wat de ondernemers hebben ondervonden is dat er in Sliedrecht nog bijna geen aanbod was op het gebied van dagbesteding gerelateerd aan werkactiviteiten. Vanuit hun ervaring en netwerk wisten zij dat hier wel veel behoefte aan was. Werkgerelateerde dagbesteding zorgt er namelijk voor dat de cliënten zich weer nuttig kunnen voelen en het gevoel krijgen dat ze iets bijdragen aan de maatschappij. Hierdoor zijn de ondernemers op het idee gekomen om een eigen lunchroom te starten als dagbesteding. Zorghuis Alblasserwaard zou hier een aantal eigen cliënten kunnen plaatsen, maar het doel is vooral om externe cliënten te helpen. Om de start van de lunchroom te realiseren hebben de ondernemers Credo benaderd om een professioneel ondernemingsplan te maken voor een financieringsaanvraag bij Qredits.

“Eenmaal binnen bij Credo merkten we dat er veel ervaring aanwezig was in het opstellen van ondernemingsplannen. Het persoonlijke contact met Jeroen was erg prettig. Mede door het complete ondernemingsplan kunnen wij gaan starten met onze nieuwe lunchroom Tikkie Bijzonder in Sliedrecht. De kredietaanvraag bij Qredits was binnen twee weken goedgekeurd, uiteraard is dit te danken aan Credo Ondernemingsplan!”

Wil je ook een eigen dagbesteding beginnen? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.