Mlouza Catering & Verhuur

Ondernemingsplan Catering en Verhuur

 

Ondernemingsplan Mlouza Catering & Verhuur te Breda, mevrouw H. Yafrah

Mevrouw Yafrah houdt zich al een aantal jaar bezig met het verzorgen van catering en decoratie voor feesten van familie, vrienden en kennissen. Zij doet dit naast haar huidige baan en heeft er veel plezier in. Mensen in haar omgeving weten haar hier steeds makkelijker voor te vinden. Daarnaast wordt er steeds vaker gevraagd of ze een visitekaartje of website heeft en of er een offerte gemaakt kan worden. Deze ontwikkelingen hebben haar doen besluiten om het zakelijk aan te gaan pakken. Eén van de eerste stappen die ondernomen moet worden is het schrijven van een ondernemingsplan.

“Om een overzichtelijk totaalbeeld voor mezelf te scheppen heb ik de hulp ingeroepen van een expert op het gebied van ondernemingsplannen, namelijk Credo Ondernemingsplan. Het leek mij verstandig om een onafhankelijke partij met een frisse en kritische blik naar mijn plannen te laten kijken. Achteraf gezien ben ik blij dat ik dit heb gedaan. De samenwerking met Jeroen was zeer verhelderend en hebben me aan het denken gezet over zaken waar ik nog niet over na had gedacht. Ik vond dat er goed werd geluisterd naar mijn plannen en Jeroen begreep precies waar ik naar op zoek was. Ik heb Credo ervaren als een professionele en betrouwbare partij en wil je nogmaals bedanken voor het uitstekende werk.” 

Wil je ook een eigen cateringbedrijf starten? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.

mlouza