Appsmen

Ondernemersplan app geschreven

 

Ondernemingsplan Appsmen te Rotterdam
De heer K. Denizmen, M. Vavic en K. Guvendiren

Appsmen is gestart in december 2011. Het bedrijf ontwikkelt mobiele applicaties voor bezorgrestaurants. Consumenten kunnen via een app eenvoudig en snel eten bestellen en betalen via smartphone of tablet. De reacties van zowel bezorgrestaurants als consumenten zijn zeer positief en het gaat dan ook goed met het bedrijf. Tot nu toe hebben de ondernemers zelf alles ontwikkeld en geprogrammeerd. Om door te kunnen groeien is er echter extra capaciteit benodigd. De app dient uitgebreid te worden met meerdere diensten en het platform dient verder doorontwikkeld te worden. Zodra het concept naar tevredenheid staat is het eenvoudig door te vertalen naar andere branches binnen Nederland of richting het buitenland. De ondernemers zijn op dit moment druk bezig om alles gereed te maken zodat het uitbesteed kan worden aan een buitenlandse IT partij. Om zicht te krijgen op de potentie van het plan en om een externe financiering aan te trekken is er een ondernemingsplan benodigd. Daarom hebben de mannen van Appsmen de hulp van Credo ingeschakeld.

“Onze eerste indruk van Credo was dat we met een professionele partij te maken hadden. Tijdens ons gesprek werden er veel notities gemaakt en er werden goede vragen gesteld. Er werd oprechte interesse getoond en met ons meegedacht. Jeroen werkt doelgericht, is betrouwbaar en werkt tegen een betaalbare prijs. We hebben de samenwerking als zeer positief ervaren en we zullen Credo Ondernemingsplan zeker aanraden in onze omgeving!”    

Na het afronden van het plan heeft Credo Appsmen in contact gebracht met een participatiemaatschappij. Deze partij was erg enthousiast over het ondernemingsplan, het idee en de ondernemers erachter. Op dit moment is er een voorstel voor financiering gedaan en zijn beide partijen met elkaar in onderhandeling.

Businessplan app