Bedrijfsovername

Ook in het geval van een bedrijfsovername is het vaak verstandig om een bedrijfsplan te laten schrijven. Op deze manier krijgt u zelf een gestructureerd overzicht van de organisatie en inzicht in de koers die u wilt gaan varen. Het businessplan kan als belangrijk naslagwerk worden gebruikt om de geformuleerde ondernemingsdoelstellingen in de praktijk te realiseren. Tenslotte heeft een strategisch ondernemersplan een positieve invloed op uw overtuigingskracht waardoor u geloofwaardigheid en vertrouwen uitstraalt naar externe partijen die betrokken zijn bij de overname.

Een ondernemingsplan voor een bedrijfsovername wordt op maat gemaakt en is altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. In het ondernemingsplan wordt aandacht besteed aan de huidige situatie binnen het bedrijf, de overgangsfase en de toekomstvisie.

Waar een accountant vaak een volledige focus op de cijfers heeft, gaat Credo een stap verder door een sterke financiële onderbouwing te combineren met een sterk beschrijvend gedeelte van de plannen. Daarnaast denken wij graag met u mee op het gebied van groei, strategie en kansen in de markt.

De kosten voor het ondernemingsplan zijn afhankelijk van het doel van het plan en het type bedrijf dat u wilt starten. Wanneer u ons belt of mailt, kunnen we meestal al een goede inschatting maken.

U kunt contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Het laatste nieuws

5 onderdelen van een financieel plan: uw investeringsplan in cijfers

Wat is belangrijk bij de overname van een bedrijf?

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Het ondernemingsplan van Credo hebben we ingediend bij crowdfunding platform geldvoorelkaar.nl. Zij waren erg enthousiast over het ondernemingsplan. De campagne werd binnen korte tijd volgeschreven en we hebben ons project succesvol kunnen financieren!”

Ondernemersplan sylt seafood Sylt Seafood

“Ik ben met het ondernemingsplan van Credo bij horecacrowdfunding.nl geweest en die maakten mij complimenten over het plan. We zijn met het ondernemingsplan een campagne gestart op dit crowdfunding platform en ons project is binnen een korte termijn volledig gefinancierd!”

Ondernemingsplan Koekenbier Logo Hotel Koekenbier

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen