Carwash Happy Duck

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht

 

Ondernemingsplan Carwash Happy Duck te Duivendrecht, de heer M. Bottenheft

De heer Bottenheft liep al een tijdje rond met het idee om een duurzaam autowasplein in Duivendrecht te starten. Het autowasplein aan de Industrieweg wordt het meest duurzame autowasplein van Nederland en krijgt 15 zelfwasplaatsen en 9 stofzuigplekken. Dankzij state-of-the-art techniek biedt Happy Duck milieuvriendelijke wasboxen met een filtersysteem dat het water reinigt, neutraliseert en recirculeert. Happy Duck maakt verder gebruik van biologisch afbreekbare zeep en produceert zelfvoorzienende groene energie, opgewekt uit zonnepanelen. Om een goed onderbouwd ondernemingsplan samen te stellen om de bank te overtuigen, heeft de heer Bottenheft de hulp van Credo Ondernemingsplan ingeroepen.

“Om ons idee verder vorm te geven en meer inzicht te krijgen in de financiële consequenties en prognoses die hierbij hoorden hebben we meerdere gesprekken gevoerd met Credo Ondernemingsplan. Uiteindelijk heeft dit ons geholpen om meer overzicht te krijgen en ons verhaal gestructureerd op papier te krijgen. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde ondernemingsplan en ook de ABN AMRO was zeer enthousiast over het plan. We hebben dan ook met succes onze financiering verkregen!”

UPDATE: Na een jaar gedraaid te hebben bleek dit concept zo succesvol dat de ondernemer heeft besloten om meerdere vestigingen in Nederland te gaan openen. Op dit moment is Credo Ondernemingsplan bezig om de plannen te schrijven voor de financiering van de nieuwe vestigingen.

Carwash Happy Duck

Auto wassen avond