Hotel Koekenbier

Ondernemingsplan Koekenbier Logo

 

Ondernemingsplan Hotel Koekenbier te Abcoude, de heer M. de Koning

De partner van de heer de Koning, mevrouw Koekenbier, is al heel haar leven werkzaam in de horecabranche en is sinds 15 jaar eigenaar van een grill-restaurant in Medemblik. Samen hebben zij in 2015 besloten om het café abc-eetje in Abcoude over te nemen. De familie Koekenbier is in Noord-Holland een bekende naam binnen de horeca. Met name in Alkmaar, Abcoude en Medemblik. Op 2 november 2015 is er aan de Hoogstraat 13 in Abcoude een vliegende start gemaakt met café restaurant Koekenbier Abcoude BV. Vanaf de eerste dag is het gezellig druk in het café restaurant voor zowel de lunch, diner of gewoon gezellig aan de grote bar. De ondernemers hebben zelf flink geïnvesteerd in o.a. de overname, verbouwing en inrichting. In het pand was er nog veel ruimte over en hierdoor zijn de ondernemers op het idee gekomen om het café restaurant uit te breiden met een hotel met acht kamers. Voor het verbouwen en inrichten van de hotelkamers en het creëren van faciliteiten (sauna, zonnebanken, fitnesszaal en vergaderzaal) is er een flinke extra investering nodig. Dit bedrag willen de ondernemers graag verkrijgen via een crowdfunding campagne.

“Na het eerste contact met Credo Ondernemingsplan kon er op korte termijn een afspraak worden ingepland. Jeroen schakelt snel en communiceert zeer helder. De werkwijze is doeltreffend en vakkundig en er wordt goed naar je geluisterd. Ik ben met het ondernemingsplan bij horecacrowdfunding.nl geweest in Rotterdam en die maakten mij complimenten over het plan. Ze waren erg enthousiast en zagen het helemaal zitten. Uiteindelijk zijn we met het ondernemingsplan een campagne gestart op dit platform en ons project is binnen een korte termijn volledig gefinancierd!”

Wil je ook een eigen hotel beginnen? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.

Pand Koekenbier Horeca Crowdfunding