Reset Spa

 

Ondernemingsplan Reset Spa te Naaldwijk, mevrouw el Mehjari-Visée

Mevrouw el Mehjari-Visée heeft een grote passie voor wellness en sauna en is in het verleden werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste bij Thermen Holiday. Tevens heeft zij een eigen schoonheidssalon aan huis gehad. Sinds 2010 verzorgt zij daarnaast de administratie binnen het agrarisch aanneembedrijf van haar man. Omdat dit bedrijf stabiel draait, vindt mevrouw el Mehjari-Visée het tijd geworden om meer met haar passie te gaan doen en een nieuw bedrijf te starten.

Het is voor haar de ultieme droom/uitdaging om een kleinschalig saunacomplex/beautysalon op te richten omdat dit haar passie is en ze er energie van krijgt om hier tijd in te steken en dit project tot een succes te maken. Met deze onderneming wil zij mensen kennis laten maken met een andere vorm van wellness dan de wellness binnen de grote thermen.

Reset Spa wordt een luxueuze ingerichte, kleinschalige spa die mensen de mogelijkheid biedt om zich voor een aantal uur volledig terug te kunnen trekken en te ontspannen in verschillende wellness ruimtes, voorzien van de beste apparatuur en een prachtige ambiance met de mogelijkheid gebruik te maken van extra faciliteiten zoals een gezichtsbehandeling, massage, floatingsessie of high tea/lunch.

Om de start van het bedrijf te kunnen bewerkstelligen is er naast het eigen vermogen ook een externe financiering benodigd. Mevrouw el Mehjari-Visée heeft Credo benaderd om het ondernemingsplan voor de financieringsaanvraag uit te werken.

“Via Google kwam ik terecht bij Credo Ondernemingsplan. Na een prettig telefoongesprek met Jeroen hebben we meteen een afspraak op kantoor bij Credo gepland. Er werd uitgebreid de tijd genomen om goed naar mijn plannen te luisteren. Na het gesprek was meteen alles duidelijk en helder voor mij en besloot ik om het schrijven van het ondernemingsplan bij Credo neer te leggen. Tijdens het proces zijn alle afspraken netjes nagekomen en de korte lijnen waren erg prettig. Na een grondig intakegesprek waarin werkelijk alle nodige zaken aan bod komen kun je er van op aan dat er een perfect plan uitrolt. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het ondernemingsplan en ook de Rabobank was er zeer enthousiast over. We hebben dan ook met succes de financiering verkregen!”