Beautysalon J’Adore Mi

Ondernemingsplan Wellness

 

Ondernemingsplan J’Adore Mi te Rotterdam, mevrouw V. Bansie

Mevrouw Bansie is door de economische crisis helaas in een uitkeringssituatie terecht gekomen. Omdat stilzitten niks voor haar is wil ze graag haar passie met haar werk combineren en een eigen schoonheidssalon starten. Daarom heeft ze zo snel mogelijk een pand gehuurd en ingericht, een website opgezet en promotiematerialen en voorraad ingekocht. Om goed van start te kunnen gaan is er een externe financiering nodig om de laatste middelen aan te schaffen. Er diende daarom een ondernemingsplan voor de schoonheidssalon geschreven te worden die ingediend kon worden bij het Zelfstandigenloket.

“Een vereiste om een financiering aan te kunnen vragen bij het Zelfstandigenloket is een goed onderbouwd ondernemersplan. Daarom had ik besloten dit uit te besteden aan Credo. Tijdens ons gesprek viel het me op dat Jeroen zich makkelijk in mijn situatie kon verplaatsen. Ik vond onze samenwerking super en zou Credo omschrijven als duidelijk, efficiënt, nauwkeurig en zeer professioneel. Binnen een korte periode had ik een volledig ondernemingsplan waarvan de kwaliteit boven verwachting was. Ik heb het plan ingediend bij het Zelfstandigenloket Flevoland en zij waren erg enthousiast over het plan. Mijn aanvraag voor een Bbz krediet is dan ook goedgekeurd.”

Wil je ook een eigen schoonheidssalon openen? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.

Onderneemster

salon