Sylt Seafood Bar

Sylt Seafood Bar

 

Ondernemingsplan Sylt Seafood Bar te Rotterdam, de heer S. Limburg en mevrouw I. Bruijstens

De heer Limburg is sinds 1993 zelfstandig horecaondernemer. Mevrouw Bruijstens werkt sinds 1989 in de horeca en is vanaf het jaar 2000 samen met de heer Limburg gaan ondernemen in de horeca. Samen hebben zij jarenlang succesvolle horecaondernemingen gerund. Na 12 jaar is in 2005 Den Pimpelaer in Barendrecht verkocht en na 10 jaar hebben zij vorig jaar besloten om Restaurant De Waal in Heerjansdam te verkopen.

De passie van de ondernemers is om vanaf nul een horecaconcept te ontwikkelen en te exploiteren. Beiden hebben ruim 20 jaar horecaervaring en ze vonden het tijd om hun kennis en ervaring in te zetten om een nieuw, innovatief horecaconcept te starten in het centrum van Rotterdam onder de naam Sylt Seafood Bar. De ondernemers hebben Credo benaderd om een ondernemingsplan te schrijven voor een crowdfundcampagne op het platform geldvoorelkaar.nl.

“Wij zijn de samenwerking met Credo Ondernemingsplan aangegaan om de aanwezige kennis op het gebied van ondernemingsplannen voor de horeca. We waren op zoek naar een frisse visie van buitenaf en op zoek naar een partij die een professioneel ondernemingsplan kon samenstellen om een crowdfunding campagne te starten. We hebben de samenwerking met Jeroen als zeer prettig ervaren en waren zeer tevreden met het ondernemingsplan. Vooral het enthousiasme en het inlevingsvermogen vonden wij zeer sterke punten binnen Credo. Het plan hebben we ingediend bij crowdfunding platform geldvoorelkaar.nl en ook zij waren erg enthousiast over het ondernemingsplan. Uiteindelijk werd de campagne binnen korte tijd volgeschreven en hebben we ons project succesvol kunnen financieren!”

Wil je ook een eigen restaurant beginnen? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.

Team Sylt Seafood

Buitenkant Sylt

Binnenkant Sylt