Kinderdagverblijf Barbaborah

Kinderopvang Barbaborah logo

 

Ondernemingsplan Kinderdagverblijf Barbaborah, mevrouw D. Visser en mevrouw J. Lei

Mevrouw Lei is jarenlang zelfstandig ondernemer geweest binnen een franchise concept maar had het de laatste tijd niet meer naar haar zin door meningsverschillen met de franchiseorganisatie. Zij is hierdoor toe aan een nieuwe uitdaging. Haar dochter heeft een opleiding en vele jaren werkervaring op het gebied van kinderopvang. Op dit moment is zij actief als gastouder vanuit huis. Mevrouw Visser is toe aan meer uitdaging en wil een betere scheiding creëren tussen werk en privé. Hierdoor zijn moeder en dochter op het idee gekomen om een kleinschalig kinderdagverblijf te starten. Om een professioneel ondernemingsplan te kunnen indienen voor de financieringsaanvraag hebben zij de hulp van Credo Ondernemingsplan ingeroepen.

“Wij vonden de samenwerking met Credo Ondernemingsplan zeer goed. Jeroen heeft verstand van zaken en reageert altijd snel. Wat wij vooral prettig vonden was de combinatie tussen professionaliteit en vriendelijkheid. Alles werd duidelijk uitgelegd en we hebben het ondernemingsplan voor het kinderdagverblijf snel geleverd gekregen. Zelf zijn we erg tevreden met het ondernemingsplan en met het plan hebben we een financiering van de bank verkregen om ons bedrijf te starten.”       

Wil je ook een eigen kinderdagverblijf starten? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.

Team