Feestcafé ’t Lammetje

Ondernemingsplan Feestcafé ’t Lammetje te Amsterdam, de heren L. Poppes en D. Poppes

Leon en Darwin Poppes zijn de zonen van Dick Poppes, die in 1986 samen met zijn tweelingbroer Ton Poppes de Escape aan het Rembrandtplein in Amsterdam opende. De familie Poppes runt ook Restaurant De Kroon (1991), Escape Caffé & Lounge (2008) en in 2012 kwam er Kitchen & Bar van Rijn bij. Alle zaken zijn gevestigd op het Rembrandtplein en Leon en Darwin werken al jaren in deze zaken.

De broers wilden altijd al hun eigen feestcafé openen in de bekende Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Dit is dé straat van de feestcafés. Leon is al jaren bevriend met Jorik Scholten (beter bekend als rapper Lil’ Kleine) en tijdens het uitgaan zijn ze vaak samen te vinden in de Leidse Dwarsstraat. Hierdoor zijn ze samen op het idee gekomen om feestcafé ’t Lammetje te openen in de Lange Leidsedwarsstraat. De heren hebben Credo benaderd om een ondernemingsplan voor het café te schrijven voor de vergunningsaanvraag bij de gemeente.

“We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Credo. Na een uitgebreid intakegesprek heeft Jeroen op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Wil je ook een eigen café beginnen? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.