Mondzorg Erasmus

Ondernemingsplan Mondzorg Erasmus Rotterdam

 

Ondernemingsplan Mondzorg Erasmus te Rotterdam, de heer F. Karimi

De drie ondernemers zijn allemaal afgestudeerd in de mondzorgkunde en zij hebben werkervaring opgedaan in verschillende praktijken. Het idee om een eigen maatschap te beginnen leefde al tijdens de studie. Nu zij werkervaring hebben opgedaan in verschillende praktijken en gezien hebben wat er beter kan, is het tijd geworden om de stap naar een eigen tandartspraktijk te maken. De ondernemers hebben hiervoor al een pand op het oog aan de Prins Hendrikkade in Rotterdam. Op deze locatie kunnen er uiteindelijk vijf behandelkamers gevestigd worden, waardoor er meerdere specialisaties kunnen worden aangeboden.

Mondzorg Erasmus streeft ernaar om een kleinschalige, persoonlijke tandartspraktijk te worden waar de klanten centraal staan. Binnen de praktijk wordt er gewerkt met een vast team en klanten worden indien mogelijk altijd behandeld door hun eigen vaste mondhygiënist of tandarts.

Naast het eigen vermogen dat de ondernemers gespaard hebben is er een externe financiering benodigd om de opening van de mondzorgpraktijk te kunnen bewerkstelligen. Om een sterk ondernemingsplan samen te stellen voor de financieringsaanvraag hebben de ondernemers de hulp van Credo ingeroepen.

“Na een goede indruk van Credo te hebben gekregen via de website, hebben we een afspraak ingepland voor een vrijblijvend intakegesprek. In het gesprek sprak de persoonlijke benadering van Jeroen ons zeer aan en we merkten dat er echt met ons werd meegedacht. Na het gesprek besloten we om met Credo in zee te gaan en de samenwerking is ons zeer goed bevallen. Jeroen is flexibel, komt afspraken na en levert een uitstekend product. Met het ondernemingsplan van Credo hebben we een financiering verkregen van de ABN AMRO en is onze praktijk succesvol geopend!”

Ondernemers Mondzorg Erasmus Rotterdam

Opening Onderneming Tandartspraktijk

Start Tandartspraktijk