Phia’s Smulparadijs

Ondernemingsplan Broodjeszaak

 

Ondernemingsplan Phia’s Smulparadijs te Den Haag, mevrouw S. Pinas en de heer D. Krenten

Mevrouw Pinas heeft altijd een droom gehad om zelfstandig ondernemer te worden en is altijd geïnteresseerd geweest in voeding en koken, waarbij haar Surinaamse roots een belangrijke rol spelen. Daarom heeft zij besloten om samen met haar partner haar eigen zaak te starten op het gebied van Surinaamse en Caribische broodjes en snacks. Zij heeft de hulp ingeroepen van Credo om een ondernemingsplan voor de broodjeszaak te schrijven dat geschikt is om in te dienen bij Qredits om een financiering mee aan te vragen.

“Betrokken, deskundig, vriendelijk, toegankelijk en professioneel. Dat zijn de woorden die bij ons opkomen als we aan Credo denken. Jeroen heeft ons verhaal duidelijk op papier gezet, er werden goede kritische vragen gesteld en er werd met ons meegedacht. Kortom een duidelijke weergave van ons verhaal in het ondernemingsplan heeft eraan bijgedragen dat onze financiering rond is gekomen via Qredits en wij inmiddels gestart zijn met onze eigen onderneming. Wij hebben de samenwerking met Jeroen als zeer prettig ervaren en zouden de diensten van Credo aan iedereen willen aanbevelen. Nogmaals top gedaan!”

Wil je ook een eigen lunchroom beginnen? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.

Ondernemingsplan Horeca