Kofje & Mear

Logo Kofje & Mear Burgum

 

Ondernemingsplan Kofje & Mear te Burgum, mevrouw A. Veenje

Mevrouw Veenje is ruim 12 jaar actief geweest als verkoopster in verschillende kledingzaken in Burgum. Hierdoor kent zij de mensen en omgeving goed. Op zich beviel het werk als verkoopster nog prima, maar daarnaast heeft zij eigenlijk altijd al zelfstandig ondernemer willen zijn. Ze had het gevoel dat ze te weinig erkenning kreeg voor haar inspanningen en zou graag haar tijd en energie willen investeren in haar eigen bedrijf.

In Burgum was er nog geen goede lunchzaak aanwezig en omdat mevrouw Veenje al jaren in Burgum werkte, wist zij dat hier wel behoefte aan was. Om een uniek concept neer te zetten en beleving te creëren gaat zij naast eten en drinken tevens woonaccessoires aanbieden onder de naam Kofje & Mear.

“Omdat ik te weinig eigen vermogen had om mijn onderneming te kunnen starten had ik een externe financiering nodig. Om deze te kunnen aanvragen wist ik dat ik een sterk ondernemingsplan nodig zou hebben. Via Internet ben ik terecht gekomen bij Credo Ondernemingsplan. Ik ben erg blij dat ik met Credo in aanraking gekomen ben. Jeroen was altijd bereikbaar voor vragen en denkt echt met je mee. Mijn plan was op korte termijn gereed en daarna heb ik het ingediend bij Qredits. Qredits was erg enthousiast over het plan en met het ondernemingsplan van Credo heb ik dan ook een microkrediet verkregen. Zonder de hulp van Credo was dit mij nooit gelukt en ik raad dan ook iedereen aan om door Jeroen je ondernemingsplan te laten schrijven!”

anke

kofje binnen

Pand Kofje & Mear Microkrediet Qredits