Restaurant Bij-Isabelle

Restaurant bij-Isabelle

 

Ondernemingsplan Bij-Isabelle te Sliedrecht, de heer M. Vissers

De heer Vissers werkte fulltime als instructeur voor een horeca opleiding. Daarnaast werkte hij als zelfstandig coach in de avonduren voor verschillende horecabedrijven. Horeca is zijn passie en hij dacht er dan ook al jaren over na om een eigen horecazaak op te starten. Zijn idee werd concreter toen een kennis hem vertelde dat hij een mooi industrieel pand in Vught ging verhuren met als doel om starters een kans te geven en daarbij de passie om verbinden centraal te zetten. De heer Vissers kende het pand (Fort Isabella is een oude kazerne) en de omgeving goed en deze locatie is volop in ontwikkeling en gaat omgetoverd worden tot een veelbelovende locatie waar mensen kunnen wonen, werken en recreëren. Op deze locatie wilde de heer Vissers graag een ontbijt/lunch/petit diner restaurant openen. Om dit te realiseren diende er een financiering bij de ABN AMRO aangevraagd te worden. De heer Vissers heeft Credo benaderd om een ondernemingsplan voor deze financieringsaanvraag te schrijven.

“Credo heeft mij ontzettend goed geholpen bij het schrijven van mijn businessplan. De kennis en betrokkenheid van Jeroen zijn enorm. De ABN AMRO was zeer te spreken over de kwaliteit van het ondernemingsplan en de financiering was dan ook snel rond. Een samenwerking met Credo is zeer aan te raden!”

Wil je ook een eigen restaurant beginnen? Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek waarin je bedrijfsidee in kaart wordt gebracht.