Organic Tan

Ondernemingsplan Organic Tan

 

Ondernemingsplan Organic Tan te Spijkenisse, mevrouw M. Tan

Mevrouw Tan heeft jaren in Vietnam gewerkt en kwam daar veel Australische expats tegen. Veel van hen gebruikten de producten van Eco Tan. Haar interesse was gewekt en na onderzoek te hebben gedaan naar de producten heeft ze contact gezocht met het bedrijf Eco Tan om de mogelijkheden tot een samenwerking te verkennen. Dit heeft officieel vorm gekregen door de oprichting van Organic Tan.

Op het moment dat Organic Tan Credo benaderde, liep het bedrijf erg goed en mevrouw Tan stond op het punt om twee grote klanten binnen te halen.

Daarom was het belangrijk om zo snel mogelijk de logistiek, opslag en distributie professioneel te gaan inrichten in samenwerking met een logistieke partner. Daarnaast diende de voorraad uitgebreid te worden en er moest een nieuwe website komen. Om deze zaken te bewerkstelligen was er een externe financiering benodigd. Mevrouw Tan heeft Credo benaderd om een professioneel ondernemingsplan te laten schrijven voor de financieringsaanvraag.

“Toen ik het ondernemingsplan van Credo in handen kreeg, zag ik meteen dat dit document zeer zorgvuldig was opgesteld. Jeroen gaat doelgericht te werk en is zeer betrokken geweest bij mij als ondernemer. Ik ben volledig ontzorgd en het ondernemingsplan ziet er professioneel uit. Ik kreeg van de ABN AMRO complimenten over het plan en heb de financiering succesvol verkregen. Nogmaals dank voor alle hulp en betrokkenheid!”

Ondernemingsplan Nieuw Merk Brand Organic Tan