Ondernemers met uitbreidingsplannen

Een ondernemingsplan voor de uitbreiding van uw bedrijf wordt op maat gemaakt en is altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. In het ondernemingsplan wordt aandacht besteed aan de huidige situatie binnen het bedrijf, de overgangsfase en de toekomstvisie.

Waar een accountant vaak een volledige focus op de cijfers heeft, gaat Credo een stap verder door een sterke financiële onderbouwing te combineren met een sterk beschrijvend gedeelte van de plannen. Daarnaast denken wij graag met u mee op het gebied van groei, strategie en kansen in de markt. Dus bent u toe aan een koerswijziging, nieuwe investeringsronde of uitbreiding en u wilt uw plannen concreet en professioneel op papier laten zetten, dan bent u bij Credo aan het juiste adres.

De kosten voor het ondernemingsplan zijn afhankelijk van het doel van het plan en het type bedrijf dat u wilt starten. Wanneer u ons belt of mailt, kunnen we meestal al een goede inschatting maken.

U kunt contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Het laatste nieuws

Dit moet u weten over verleggingsregelingen binnenland

Wat doet de Kamer van Koophandel en wat heeft u er als ondernemer mee te maken?

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Toen het ondernemingsplan klaar was konden wij kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders. De betrokkenheid van Credo is uniek en we willen nogmaals onze dank uitspreken voor de bijdrage aan dit internationale succes!”

Financiering Overname Hotel Hotel Alpengasthof Grieserhof

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck
Lees alle beoordelingen