Startende ondernemers

Een ondernemingsplan voor startende ondernemers wordt op maat gemaakt en is altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. Omdat u als startende ondernemer al met genoeg kosten te maken krijgt, werkt Credo met een speciaal gereduceerd starterstarief.

Credo kan u helpen aan een geheel ondernemingsplan, maar het is ook mogelijk alleen een bepaald gedeelte – bijvoorbeeld het financiële gedeelte – te laten maken door ons. Heeft u zelf al een businessplan geschreven of uw ondernemersplan is niet goedgekeurd, dan kan Credo uw plan controleren of herschrijven.

De factuur voor het ondernemingsplan mag in twee termijnen voldaan worden. De BTW over het bedrag kunt u terugvorderen van de Belastingdienst. Daarnaast zijn de kosten voor het ondernemingsplan aanloopkosten van uw onderneming en dus aftrekbaar van de (toekomstige) omzet, wat u een belastingbesparing oplevert. U kunt deze kosten opvoeren tot zelfs 5 jaar voordat de onderneming daadwerkelijk gestart is.

De kosten voor het ondernemingsplan zijn afhankelijk van het doel van het plan en het type bedrijf dat u wilt starten. Wanneer u ons belt of mailt, kunnen we meestal al een goede inschatting maken.

U kunt contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Het laatste nieuws

Een ondernemingsplan bij een overname, is dat nodig?

Een ondernemingsplan schrijven voor uw webwinkel: 5 tips

Wat onze klanten zeggen

“Ik wil jullie bedanken voor het helpen realiseren van mijn droom! Ik heb van verschillende partijen complimenten gekregen over de professionaliteit van mijn plan en heb met succes de financiering verkregen”

Ondernemingsplan Tandprotetische Praktijk Nunspeet Tandprothetische Praktijk Nunspeet

“De samenwerking met Credo was uitstekend. Ik heb een ondernemingsplan van hoge kwaliteit in handen gekregen. Dit blijkt ook wel uit het feit dat ik met dit ondernemingsplan een combinatiefinanciering heb verkregen via de Rabobank en private crowdfunding”

Logo Ondernemersplan Omke Jan Omke Jan

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen