Startende ondernemers

Een ondernemingsplan voor startende ondernemers wordt op maat gemaakt en is altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. Omdat u als startende ondernemer al met genoeg kosten te maken krijgt, werkt Credo met een speciaal gereduceerd starterstarief.

Credo kan u helpen aan een geheel ondernemingsplan, maar het is ook mogelijk alleen een bepaald gedeelte – bijvoorbeeld het financiële gedeelte – te laten maken door ons. Heeft u zelf al een businessplan geschreven of uw ondernemersplan is niet goedgekeurd, dan kan Credo uw plan controleren of herschrijven.

De factuur voor het ondernemingsplan mag in twee termijnen voldaan worden. De BTW over het bedrag kunt u terugvorderen van de Belastingdienst. Daarnaast zijn de kosten voor het ondernemingsplan aanloopkosten van uw onderneming en dus aftrekbaar van de (toekomstige) omzet, wat u een belastingbesparing oplevert. U kunt deze kosten opvoeren tot zelfs 5 jaar voordat de onderneming daadwerkelijk gestart is.

De kosten voor het ondernemingsplan zijn afhankelijk van het doel van het plan en het type bedrijf dat u wilt starten. Wanneer u ons belt of mailt, kunnen we meestal al een goede inschatting maken.

U kunt contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Het laatste nieuws

5 onderdelen van een financieel plan: uw investeringsplan in cijfers

Wat is belangrijk bij de overname van een bedrijf?

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Het ondernemingsplan van Credo hebben we ingediend bij crowdfunding platform geldvoorelkaar.nl. Zij waren erg enthousiast over het ondernemingsplan. De campagne werd binnen korte tijd volgeschreven en we hebben ons project succesvol kunnen financieren!”

Ondernemersplan sylt seafood Sylt Seafood

“Ik ben met het ondernemingsplan van Credo bij horecacrowdfunding.nl geweest en die maakten mij complimenten over het plan. We zijn met het ondernemingsplan een campagne gestart op dit crowdfunding platform en ons project is binnen een korte termijn volledig gefinancierd!”

Ondernemingsplan Koekenbier Logo Hotel Koekenbier

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen