Startende ondernemers

Een ondernemingsplan voor startende ondernemers wordt op maat gemaakt en is altijd gericht op het doel waarvoor u het nodig heeft. Omdat u als startende ondernemer al met genoeg kosten te maken krijgt, werkt Credo met een speciaal gereduceerd starterstarief.

Credo kan u helpen aan een geheel ondernemingsplan, maar het is ook mogelijk alleen een bepaald gedeelte – bijvoorbeeld het financiële gedeelte – te laten maken door ons. Heeft u zelf al een businessplan geschreven of uw ondernemersplan is niet goedgekeurd, dan kan Credo uw plan controleren of herschrijven.

De factuur voor het ondernemingsplan mag in twee termijnen voldaan worden. De BTW over het bedrag kunt u terugvorderen van de Belastingdienst. Daarnaast zijn de kosten voor het ondernemingsplan aanloopkosten van uw onderneming en dus aftrekbaar van de (toekomstige) omzet, wat u een belastingbesparing oplevert. U kunt deze kosten opvoeren tot zelfs 5 jaar voordat de onderneming daadwerkelijk gestart is.

De kosten voor het ondernemingsplan zijn afhankelijk van het doel van het plan en het type bedrijf dat u wilt starten. Wanneer u ons belt of mailt, kunnen we meestal al een goede inschatting maken.

U kunt contact met ons opnemen om een offerte aan te vragen of een vrijblijvende afspraak te maken.

Het laatste nieuws

Dit zijn de juridische zaken die u moet regelen voor uw onderneming

Waarin in deze tijd een eigen bedrijf starten met verschillende ideeën? Wij geven u tips

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Toen het ondernemingsplan klaar was konden wij kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders. De betrokkenheid van Credo is uniek en we willen nogmaals onze dank uitspreken voor de bijdrage aan dit internationale succes!”

Financiering Overname Hotel Hotel Alpengasthof Grieserhof

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck
Lees alle beoordelingen