Voor wie wordt het ondernemersplan geschreven?

Het ondernemersplan is allereerst bedoeld voor uzelf. Het geeft houvast in de startfase of groeifase van uw onderneming. Naast het bieden van structuur aan uzelf wordt een ondernemingsplan ook vaak voor externe partijen geschreven. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke partijen waarvoor Credo vele malen businessplannen heeft geschreven:

  • Banken
  • Investeerders
  • Participatie- en investeringsmaatschappijen
  • Qredits (landelijke microfinanciering organisatie)
  • UWV (traject starten vanuit WW)
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst (erkenning als referent / verkrijgen verblijfsvergunning)
  • Verhuurders panden
  • Leveranciers
  • Gemeentes
  • Instanties die branche specifieke vergunningen verschaffen

Het belangrijkste is om een structureel en krachtig inzicht te geven in uw plannen. Dit zal een positieve invloed hebben op uw overtuigingskracht waardoor u geloofwaardigheid en vertrouwen uitstraalt naar deze externe partijen.

Het laatste nieuws

Dit zijn de juridische zaken die u moet regelen voor uw onderneming

Waarin in deze tijd een eigen bedrijf starten met verschillende ideeën? Wij geven u tips

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Na een uitgebreid intakegesprek heeft Credo op korte termijn een uitstekend ondernemingsplan geleverd. Met dit plan hebben we probleemloos onze horecavergunning weten te verkrijgen van de gemeente Amsterdam.”

Ondernemingsplan Feestcafé 't Lammetje Amsterdam Horecavergunningsaanvraag Feestcafé ’t Lammetje

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Toen het ondernemingsplan klaar was konden wij kiezen uit meerdere geïnteresseerde investeerders. De betrokkenheid van Credo is uniek en we willen nogmaals onze dank uitspreken voor de bijdrage aan dit internationale succes!”

Financiering Overname Hotel Hotel Alpengasthof Grieserhof

“De ABN AMRO vond het ondernemingsplan zeer compleet en als er een rapportcijfer voor gegeven zou moeten worden, zou het een dikke 10 zijn! Alle zaken waren zeer goed onderbouwd en we hebben met succes de financiering verkregen”

Logo Autowasplein Happy Duck Duivendrecht Carwash Happy Duck
Lees alle beoordelingen