Voor wie wordt het ondernemersplan geschreven?

Het ondernemersplan is allereerst bedoeld voor uzelf. Het geeft houvast in de startfase of groeifase van uw onderneming. Naast het bieden van structuur aan uzelf wordt een ondernemingsplan ook vaak voor externe partijen geschreven. Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke partijen waarvoor Credo vele malen businessplannen heeft geschreven:

  • Banken
  • Investeerders
  • Participatie- en investeringsmaatschappijen
  • Qredits (landelijke microfinanciering organisatie)
  • UWV (traject starten vanuit WW)
  • Immigratie- en Naturalisatiedienst (erkenning als referent / verkrijgen verblijfsvergunning)
  • Verhuurders panden
  • Leveranciers
  • Gemeentes
  • Instanties die branche specifieke vergunningen verschaffen

Het belangrijkste is om een structureel en krachtig inzicht te geven in uw plannen. Dit zal een positieve invloed hebben op uw overtuigingskracht waardoor u geloofwaardigheid en vertrouwen uitstraalt naar deze externe partijen.

Het laatste nieuws

5 onderdelen van een financieel plan: uw investeringsplan in cijfers

Wat is belangrijk bij de overname van een bedrijf?

Wat onze klanten zeggen

“Met het ondernemingsplan van Credo verliep het verkrijgen van de financiering echt vlekkeloos. Het hoofdkantoor van de ING was zeer onder de indruk van het bedrijfsplan en gaf zelfs een extra pluim! Topklus!”

Ondernemersplan Grando logo Grando Keukens & Bad

“Mede dankzij het ondernemingsplan van Credo hebben we een succesvolle management buy-out gerealiseerd van Lunatech Labs BV. Wat ons vooral opviel in de samenwerking met Credo was het vermogen tot inleving in onze branche. De financiering is verstrekt door de Rabobank en Main Mezzanine Capital”

Ondernemingsplan Lunatech Labs Lunatech Labs

“Het ondernemingsplan van Credo hebben we ingediend bij crowdfunding platform geldvoorelkaar.nl. Zij waren erg enthousiast over het ondernemingsplan. De campagne werd binnen korte tijd volgeschreven en we hebben ons project succesvol kunnen financieren!”

Ondernemersplan sylt seafood Sylt Seafood

“Ik ben met het ondernemingsplan van Credo bij horecacrowdfunding.nl geweest en die maakten mij complimenten over het plan. We zijn met het ondernemingsplan een campagne gestart op dit crowdfunding platform en ons project is binnen een korte termijn volledig gefinancierd!”

Ondernemingsplan Koekenbier Logo Hotel Koekenbier

“Het viel meteen op dat het ondernemingsplan inhoudelijk goed doordacht was. Het financieringsproces is heel plezierig verlopen en met het ondernemingsplan heb ik succesvol een financiering gekregen via de Rabobank!”

Logo Donjacour Schoenen Bedrijfsplan Schoenhandel Donjacour
Lees alle beoordelingen