Waarom u kiest voor een ondernemingsplan op maat

ondernemingsplan op maat

Uw ondernemingsplan. Hét begin van een nieuw avontuur. We hoeven u dan ook niet te vertellen dat het ondernemingsplan van groot belang is voor een succesvol verloop van de eerste jaren van uw bedrijf. Maar ook wanneer bedrijven gaan fuseren, of wanneer uw bestaande bedrijf gaat uitbreiden is een ondernemingsplan de eerste stap. Zoals u in onze blogs kunt lezen heeft elk ondernemingsplan dezelfde onderwerpen. Maar toch is geen enkel plan hetzelfde. Bij Credo Ondernemingsplan schrijven we uw businessplan op maat. Waarom? Dat leest u in dit artikel.

Elke ondernemer is anders

De kans is klein dat u gaat ondernemen met een totaal onbekend product of een dienst die nog niemand kent. Veel startende ondernemers willen vaak bijna hetzelfde doen – maar dan beter. We geven hen daarin geen ongelijk. Als u kansen ziet, moet u die benutten. Omdat ieder persoon – en dus ondernemer – uniek is, zal de uitkomst van een ondernemingsplan bij ieder toch anders zijn. Al zit het ‘m in de details. Daarom gaan we ook graag persoonlijk met u in gesprek. Alleen zo komen we achter de ware ondernemer, want ook dat is belangrijk.

Een focus op wat belangrijk is

Een ondernemingsplan schrijven is niet voor elke ondernemer weggelegd. Misschien bent u wel juist beter in praktisch werk en gaat het schrijven u niet zo goed af. Of wellicht komt er zoveel op u af bij het starten van het bedrijf, dat u er simpelweg geen tijd voor kan vinden. Gelukkig is het in beide gevallen geen probleem. Door uw ondernemingsplan op maat te laten maken, kunt u zich focussen op andere zaken.

Een onafhankelijke kijk op uw idee

Buiten het feit dat een ondernemingsplan laten maken u een hoop werk scheelt én door specialisten wordt opgesteld, wordt uw idee ook getoetst. Zoals we al vertelden, gaan we met iedere ondernemer persoonlijk in gesprek. Niet alleen om u als ondernemer te leren kennen, maar ook het idee. Door kritische vragen te stellen kunnen we mogelijke valkuilen ontdekken en dit opnemen in het ondernemingsplan. Hierdoor dient uw ondernemingsplan niet alleen als strategie, maar ook als vangnet. Wilt u een businessplan laten maken? Wij helpen u graag.